Studio video mobil pentru evenimente

In cadrul oricarui tip de eveniment, poti organiza un studio mobil video, in cadrul caruia sa poti transmite LIVE diferite impresii, fie ale participantilor sau ale speakerilor prezenti la evenimentul tau.

Iti punem la dispozitie o echipa profesionista (cameramani, regizor de montaj, regizor de platou, sunetist), echipamente profesionale, dar si o lista de prezentatori cunoscuti la nivel national, care pot modera interviurile din cadrul evenimentului. Deasemenea, ne putem ocupa si de un decor si setup adecvat pentru studioul mobil.

Ce avantaje ofera un studio video mobil, in cadrul unui eveniment:

  • Cresti expunerea targului in mediul virtual, pe retele sociale (Facebook, Youtube).
  • Ajungi mai usor la fanii de pe retelele sociale, unde continutul video live este mult mai apreciat decat postarile clasice.
  • In cadrul live-urilor, poti avea invitati din cadrul expozantilor, si totodata poti avea si reclame video ale expozantilor – aceasta este o varianta de monetizare daca doresti, pe care o poti include in oferta de participare la targ/expozitie.
  • Cu ocazia transmisiunii in direct de la evenimentul tau, aveti ocazia sa convingeti alti viitori participanti sa viziteze evenimentul pe care il organizezi.
  • Continutul video ramane stocat pe retelele sociale, astfel incat, chiar si dupa terminarea evenimentului, aveti la dispozitie content video valoros pentru cei interesati.

Iata un exemplu de transmisie LIVE din cadrul studioului mobil organizat in cadrul unui targ educational:

Daca doresti realizarea unui studio mobil in cadrul evenimentului tau, te rugam sa ne contactezi. Deasemenea, click aici pentru alte servicii de anvergura.

Share: