Garantia ANVERGURA pentru transmisiunile in direct
Garantia se aplica clientilor care aleg solutia de transmisie oferita de ANVERGURA. Nu se aplica in cazul in care transmisia LIVE se realizeaza prin internetul din locatia evenimentului sau cu internetul oferit de client.

Garantia ANVERGURA pentru sonorizarea de evenimente
Garantia se aplica clientilor care respecta indicatiile sunestilor si tehnicienilor ANVERGURA, fara ca in mod intentionat sa provoace o microfonie.

Garantia ANVERGURA pentru productia video
Garantia se aplica clientilor care prin contract, aleg ca materialul sa fie livrat de catre ANVERGURA, cu un watermark, astfel incat, in momentul in care va fi multumit 100%, sa primeasca materialul final fara watermark. Clientii care aleg in continuare sa primeasca materiale finale sau drafturi, fara watermark, nu vor beneficia de aceasta garantie.

Garantia ANVERGURA pentru eveniment
Garantia se aplica clientilor care acorda suportul necesar pentru ca echipa ANVERGURA sa isi poata instala echipamentele in timp util (intrarea in locatie cu cel putin 5 ore inainte de inceperea evenimentului).

Garantia ANVERGURA pentru livrarea produsului final
Garantia se aplica pentru orice proiect care are mentionat in contract termenul de livrare. Nu se aplica in cazul in care asupra produsului intervin modificari care necesita alt timp de editare/montaj. Garantia se aplica contractelor care au mentionat termenul de livrare a produselor video.