Pentru a inchiria echipamente foto-video de la ANVERGURA, te rugam sa ti cont de urmatoarele conditii:

1. Inchirierea echipamentelor foto-video se poate face catre orice persoana fizica sau juridica, atata timp cat poate trimite urmatoarele informatii: copie dupa buletin (in cazul persoanelor fizice), copie dupa Certificatul de inregistrare al firmei (in cazul persoanelor juridice), dar si cateva informatii despre activitatea profesionala din domeniul foto-video.

2. La primirea echipamentelor, chiriasul va semna un contract de inchiriere in dublu exemplar, cat si un proces verbal de predare-primire.

3. ANVERGURA poate refuza inchirierea echipamentelor foto-video, fara a fi obligati sa precizam motivele refuzului.

4. In cazul in care echipamentele inchiriate sunt stricate, costul reparatiei echipamentelor, dar si perioada in care acestea sunt in service, vor fi suportate integral de catre chirias.

5. Plata pentru chiria echipamentelor se face in momentul in care chiriasul intra in posesia echipamentelor.

6. Pentru perioade mai lungi de inchiriere, dar si pentru echipamente care au o valoare mai mare, ANVERGURA isi rezerva dreptul de a solicita o garantie.

7. Pentru rezervarea in avans a echipamentelor foto-video (cu mai mult de 30 de zile de la solicitare), ANVERGURA poate solicita achitarea unui avans, in functie de rezervarea facuta.

8. Pentru a rezerva un echipament, este necesar sa trimiteti un mail cu datele de contact complete, copie dupa CI/copie dupa CUI, perioada de inchiriere si echipamentele solicitate, pe contact@anvergura.ro