Alte servicii

Voice-over

ANVERGURA realizeaza voice-over (barbatesc sau feminin) pentru diferite productii: video, audio, promo-uri, id-uri radio sau tv, spoturi tv, naratii, IVR (interactive voice response), mesaje telefonice in asteptare “on hold”, audio book-uri, documentare.

Voice-over-ul se poate livra atat in limba romana cat si in limba engleza.

 

Servicii foto

Oferim servicii profesioniste foto pentru:

  • Foto de produs
  • Evenimente
  • Business / Corporate / Companii
  • Personale / Family

Dispunem de studio foto cu diferite fundaluri, dotat cu softbox-uri sau lumina continua.

 

Design & Grafica

Iti oferim servicii complete de grafic design atat pentru print cat si pentru online. Realizam coperti de CD-uri, DVD-uri, carte, reviste, cat si grafica pentru site-uri web, afise sau bannere.

 

Inchiriere Macara Video

Inchiriem macara video, cu cap motorizat pe 3 axe, lungime 7m, atat pentru aplicatii indoor, cat si pentru aplicatii outdoor (concerte, evenimente, festivale, evenimente sportive)

 

Inchiriere OB VAN

Inchiriem OB VAN de mici dimensiuni, pentru evenimente outdoor sau indoor (evenimente sportive, concerte, festivale, evenimente private). Indiferent de locatia evenimentului, OB VAN-ul functioneaza impreuna cu un generator de curent care permite functionarea OB VAN-ului indiferent de conditiile de la fata locului.
OB VAN-ul se poate inchiria atat cu personal tehnic, cat si fara personal tehnic (se inchireaza doar cu un inginer de sistem).

 

Daca doresti aceste servicii, te rugam sa ne contactezi. Deasemenea, click aici pentru alte servicii de anvergura.

Share: