Alte servicii media

Voice-over

ANVERGURA realizeaza voice-over (barbatesc sau feminin) pentru diferite productii: video, audio, promo-uri, id-uri radio sau tv, spoturi tv, naratii, IVR (interactive voice response), mesaje telefonice in asteptare “on hold”, audio book-uri, documentare.

Voice-over-ul se poate livra atat in limba romana cat si in limba engleza.

VREAU OFERTA PENTRU VOICE-OVER

 

Servicii foto

Oferim servicii profesioniste foto pentru:

  • Foto de produs
  • Evenimente
  • Business / Corporate / Companii
  • Personale / Family
  • Evenimente sportive

Dispunem de studio foto cu diferite fundaluri, dotat cu softbox-uri sau lumina continua.

VREAU OFERTA PENTRU SERVICII FOTO

 

Design & Grafica

Iti oferim servicii complete de grafic design atat pentru print cat si pentru online. Realizam coperti de CD-uri, DVD-uri, carte, reviste, cat si grafica pentru site-uri web, afise sau bannere.

VREAU OFERTA PENTRU DESIGN SI GRAFICA

 

Inchiriere Macara Video

Inchiriem macara video, cu cap motorizat pe 3 axe, lungime 7m, atat pentru aplicatii indoor, cat si pentru aplicatii outdoor (concerte, evenimente, festivale, evenimente sportive)

VREAU OFERTA PENTRU INCHIRIERE MACARA VIDEO

 

Inchiriere OB VAN / Car TV / DSNG

Inchiriem OB VAN HD de dimensiuni medii, pentru evenimente outdoor sau indoor (evenimente sportive, concerte, festivale, evenimente private). Indiferent de locatia evenimentului, carul de televiziune functioneaza impreuna cu un generator de curent care permite functionarea OB VAN-ului indiferent de conditiile de la fata locului.
OB VAN-ul se poate inchiria atat cu personal tehnic, cat si fara personal tehnic (se inchireaza doar cu un inginer de sistem).

VREAU OFERTA PENTRU INCHIRIERE CAR TV

 

Studio chroma

Studioul ANVERGURA este situat in estul Bucurestiului, la iesirea spre Constanta (bd. Theodor Pallady nr. 287). Are o suprafata de 90mp, fiind dotat cu lumini continue (ARRI) si softboxuri. Filmarile se pot realiza atat pe chroma cat si pe alte fundaluri (gri, negru, alb, albastru, etc). Alimentarea electrica este 380V, fiind in functiune si un generator pentru back-up.

Studioul video este dotat si cu teleprompter, echipamente de captare a sunetului, cabina de make-up profesionala, decoruri (fotolii, scaune bar, canapele, mese, pupitru plexiglas, etc), aer conditionat de putere mare.

Studioul este folosit atat pentru productii video, cat si pentru sedinte foto.

VREAU OFERTA PENTRU STUDIO CHROMA

 

Servicii video pentru nunti

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul filmarilor de nunti, iti punem la dispozitie serviciile noastre pentru filmarile celui mai important eveniment al vietii. Realizam filmari fullHD sau 4K, filmari de cununii religioase sau cereri in casatorie.

VREAU OFERTA PENTRU NUNTI

 

Daca doresti aceste servicii, te rugam sa ne contactezi. Deasemenea, click aici pentru alte servicii de anvergura.

Share: